Rólunk

Az oldalról röviden

 

A Bajai Képek nevű Facebook oldal 2015 novemberében indult, amely azóta több mint 10000 követővel rendelkezik. Kezdetben csak telefonnal készült fényképeket töltöttünk fel, majd az idő múlásával beruháztunk komolyabbnál komolyabb fényképezőgépekre. Persze ezen a téren (is) van még hova fejlődnünk, de mivel látjuk, hogy nagyon sokan szeretnek bennünket, sokan követnek minket (amit ezúton is köszönünk), igyekszünk! Hangsúlyozzuk, nem vagyunk profi fotósok, nem is tartjuk magunkat fotósnak, csupán szeretnénk bemutatni eme gyönyörű város szépségeit, jellegzetességeit, eldugott kincseit! Ezért hoztuk létre weboldalunkat (bajaikepek.hu), amely 2016 augusztus 01. óta elérhető, és amit azóta igyekszünk minél több, színesebb és érdekesebb tartalommal feltölteni. Amire nagyon büszkék vagyunk, hogy mind Facebook oldalunkat, mind weboldalunkat – a statisztikák szerint – nemcsak bajaiak nézik, hanem a világ minden tájáról kíváncsiak csodás városunkra.

Felhasználási feltételek

Az oldalon található képeket mind mi készítjük (kivéve amelyeket Ti küldtetek nekünk – ott feltüntetjük a fotó készítőjét), és a szöveges tartalom is a mi “tollunkból” származik. Az oldal tartalma szabadon megosztható abban az esetben, ha forrásmegjelölésként fel van tüntetve az oldal neve (bajaikepek.hu).

Amennyiben bármilyen kérdésed/kérésed van felénk, bátran fordulj hozzánk Facebookon, vagy a következő e-mail címen: info@bajaikepek.hu

 

Bajai Képek csapata